miércoles, 2 de marzo de 2011

Xarxes Socials


TUENTI
Aquesta xarxa social es la principal preocupació de Facebook en España. El seu creixement i el tráfic de usuaris han fet que sigui un des términs mes buscats en Google per sobre inclus d’altres tipue de portals destinats al oci o a la informació. La eclosió de aquest fenómen social esdebé un cambi de tendencia: els usuaris realitcen bona part de la seva vida pegades a una pantalla d’ordenador.

                                  
DIFERENCIES ENTRE TUENTI I FACEBOOK
Les dos xarxes tenen diferents conceptes, la seva principal diferencia esta en el seu origen. Facebook es un tratje estándar que s’ha  expandit a diferents paísos desde que en 2004 Mark Zuckerberg, un estudiant de Harvard, va crear una especie de anuari per a la seva universitat. Mentres que Tuenti es un diseny fet a mida, degut a que es una empresa tecnológica local. El resultat en número de usuaris es molt semblant: 2,5 milions de usuaris únics en España per a Facebook en l’últim mes d’agost per 2,4 milions per a Tuenti, segons dades ofertes per l’empresa de medició d’audiencies Nielsen Online.
                                                                                                      

FACEBOOK
El Facebook és una xarxa social llançada el 2004 i que pertany a la companyia privada Facebook, Inc. La xarxa permet afegir gent com a amics i enviar-los missatges, compartir enllaços, fotografies i vídeos, entre d'altres coses; és obert per a tothom qui tingui més de 13 anys, i només cal una adreça de correu electrònic vàlida per registrar-s'hi.

ORKUT
Orkut es una xarxa social de serveis administrados per Google. Está disenyat per ayudar als usuaris, coneixer gent nova i també amb tornar i / o fer mes fortes les relacions i amistats. Aixo s’aconsegueix a través d’Orkut d’interés comú les comunitats i altres métodes de conexió.

MYSPACE
My Space també apareix com una de les alternatives per a qui li agrada donarse a coneixer al mon mitjançant la Tecnología.Va començar a expandir-se, especialment en Estats Units on es el lloc web mes visitat despres de Yahoo! , MSN , Google i YouTube i fins el punt en el qual la majoría de la població del país coneix el servei i es molt habitual.

FRIENDSTER
Friendster (friendster.com) es una empresa dedicada a mantenir el lloc del mateix nom. Molt popular en els paísos del ‘’Lejano Oriente’’. Convertit en una xarxa social fet pensat per l’amistat de veritat.


WINDOWS LIVE SPACES
Windows Live Spaces (també conegut anteriorment com MSN spaces) de Microsoft va ser un dels serveis que oferia Windows Live com plataforma per a blogs. El lloc va ser publicat en decembre de 2004 sota el nom de MSN Spaces per competir amb altres llocs. Des de agost de 2007 Windows Live Spaces rebeix 27 milions de visitants al mes, ubicánt en el segon lloc en el ranking de xarxes socials. En octubre de 2010 ha decidit tancar-se i li han brindat als seus usuaris la capacitat de migrar els seus continguts  Spaces a WordPress.

No hay comentarios:

Publicar un comentario